В кампанията Престъпността няма пол са се включили 22 държави

...
В кампанията Престъпността няма пол са се включили 22 държави
Коментари Харесай

Мошеничката Радина От Пловдив Вдигна Службите На Цяла Европа На Крак!

В акцията " Престъпността няма пол " са се присъединили 22 страни от Европейски Съюз. Бегълците са показани на уеб страницата " Най-издирваните в Европа ".

Целта е да се привлекат допустимо най-вече гости на уеб страницата, тъй като опитът демонстрира, че колкото повече очи видят търсените, толкоз по-голям е шансът някой да сложи последното парче от пъзела, което ще докара до намирането и арестуването на търсен човек.

" Колкото повече очи видят търсените, толкоз по-голям е шансът някой да сложи последното парче от пъзела, което ще докара до намирането и арестуването на търсен човек ", пишат от Министерство на вътрешните работи.

Българката е наказана на 5 години затвор за измами — взела над 25 хиляди лева от 12 родопчани. През 2010 и 2011 година се обаждала от карловското село Баня на хора в Чепеларе и Смолян. Делото е гледано задочно, тъй като е избягала още преди началото на процеса.

По данни на прокуратурата, Жечева обещавала на жертвите си подпомагане за банков заем или работа в чужбина. Жена от Чепеларе и дала 2000 лв., с цел да получи банков заем, а момиче от село Змеица и фамилията ѝ броили 12 000 лв. и скъпи движимости, с цел да може Жечева да откри на цялата фамилия работа в Обединеното кралство. Радина употребила и подправени персонални карти.

Това е второто наказване на Жечева за измами. Години по-рано тя е работила в Пловдив, само че била осъдена единствено с " пробация ".

Радина Жечева се търси от 5 години насам.

Тъй като дамата е неоткриваема, фотографията ѝ попадна в класацията на Интерпол.

От Министерство на вътрешните работи приканват, в случай че разпознавате някои от най-търсените бегълци - да помогнете на полицията да направи Европа по-безопасна. Информацията може да бъде изпратена анонимно посредством уеб страницата eumostwanted.eu/crimehasnogender непосредствено до проверяващите на национално равнище, които търсят беглеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР