В кампанията на ОАЕ Тарахум - за Газа през последните

...
В кампанията на ОАЕ Тарахум - за Газа през последните
Коментари Харесай

Над 10 000 доброволци в кампания на ОАЕ за палестинците в Газа

В акцията на ОАЕ " Тарахум - за Газа " през последните два дни се включиха 10 100 доброволци, които помогнаха за подготовката на 25 000 колета със артикули от първа нужда посредством мероприятия, проведени в Абу Даби, Дубай и Шарджа, за палестинския народ в линията Газа, съобщи новинарската организация на ОАЕ – УАМ, представена от Българска телеграфна агенция.

Бяха събрани над 550 тона артикули, а 120 тона филантропична помощ от на хранителни артикули и други артикули от първа нужда за майки и деца потеглиха към египетския град Ариш в съдействие със Световната продоволствена стратегия. Помощта би трябвало да стигне в линията Газа.

Кампанията е продължение на уговорката на ОАЕ за облекчение на филантропичните последствия от бедствия и рецесии и понижаване на тяхното влияние върху най-засегнатите. Тя е в сходство с метода на ОАЕ, учреден на правилото на човешката взаимност, и продължение на напъните за поддръжка и даване на помощ на палестинския народ, най-много на най-уязвимите групи, в това число деца и дами, като облекчи тежестта на филантропичната рецесия, пред която са изправени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР