В календара 21.12 е специален ден, изпълнен с мощна магическа

...
В календара 21.12 е специален ден, изпълнен с мощна магическа
Коментари Харесай

21.12 е огледална дата – уникален момент за привличане на пари!

В календара 21.12 е специфичен ден, изпълнен с мощна магическа сила. Тази огледална дата може да извърши всяко предпочитание на всеки от нас.

В основата на сбора от цифри е цифрата три. Според разпоредбите на нумерологията 12 е 1 + 2, т.е. 3. Тройката символизира креативната позитивна сила, развиването, растежът и напредъкът. Можем да кажем, че тази цифра е мощна при умножаване, струпване, нарастване и напредък. И ние ще използваме нейната мощ.

Между другото, в този момент Луната също е във фаза на напредък. Това събитие усилва опциите на цифрата три. Следователно 21 декември е ден, неповторим по своята енергийна мощ, кадърен да притегли непристойно огромни суми пари в живота ни!

Също по този начин би трябвало да помните, че когато получите нещо, би трябвало да благодарите на Вселената за подаръка и да споделите някаква част от него. Не е потребно да се нарушава законът за размяната на позитивна сила. Следователно, като отплата, би трябвало да създадем сходен добър жест към другите.

На този ден се приветстват всевъзможни положителни каузи: помощ, поддръжка, дарения, внимание – всичко това би трябвало да създадем през днешния ден за близките. Да поддържаме здравословния баланс на нашата карма.

Затова активираме цикъла на положителното и прекосяваме към използването на практиката за привличане на пари и осъществяване на най-съкровените ни стремежи.

По всяко време на 21 декември можете да вземете три листа хартия.

На първия лист запишете предпочитание за себе си. Може би не всеки има потребност от пари. Със сигурност има хора, които желаят да намерят през новата година, да вземем за пример обичан човек. Пишете за най-желаното и съкровено нещо, не пропускайте подобен неповторим късмет!

На втория лист напишете благопожелание за околните си: деца, родители, съпрузи, сестри и братя – това е кръгът на тези хора, за които пишете второто предпочитание. Може просто да пожелаете здраве за цялото ви семейство и близки. Но вие сами знаете какво да пожелаете и на кого.

А третият лист е за някой отдалечен и непредвиден човек … Може би ще простиш на своя върл зложелател и ще му пожелаеш благополучие. Това ще бъде ужасно положително дело за вашата карма! Или пък на някой сътрудник, комшия, някой чужд, който по някаква причина помните … Но вие избирате. Помислете единствено на кого желаете да подарите подобен необикновен, непредвиден, импровизиран подарък.

Вечерта поставете и трите листа на перваза на прозореца и кажете значимите думи:

„ Моля за себе си, за далечните и близките; пиша записка до Луната и Вселената; за обилие, богатства и щастие; и за освобождение от разнообразни несгоди. “

След като записките ни са прекарали нощта на перваза на прозореца, на идната заран ги изпращаме във Вселената. Листовете би трябвало да бъдат изгорени, а пепелта разпръсната напразно.

Не пропускайте да извършите този елементарен обред, учреден на мощната мощ на положителното, на лунната сила и законите на Вселената. След това със спокойна убеденост отпуснете всичките си мисли след ритуала с пепелта. Всичко ще се сбъдне! Нека е по този начин!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР