В какво се е превърнала модата днес? Поредица от безумни

...
В какво се е превърнала модата днес? Поредица от безумни
Коментари Харесай

Странните птици в света на модата

В какво се е трансформирала модата през днешния ден? Поредица от безумни хрумвания, изскочили от съзнанието на т.нар „ фешън икони “ или опит за налагане на неповторимост, симетричност и жанр? Красотата е субективна и трансформира своите измерения с времето. Едно е несъмнено – „ Красотата е в очите на този, който умее да й се любува “.

Модният подиум постоянно е търсел  нeобичайни лица, визии на „ извънземни девойки “ и уникалност, секваща дъха. Младите девойки скрито мечтаят да наподобяват на малобройната категория „ звезди “, отличаващи се със личен искра и неповторимост. Вижте някои от тези фешън икони, които съумяха точно, тъй като не се вписват в етикета „ общоприетоо “:

Айрис Апфел

Една от най- шокиращите дами в историята на модата, известна още и като най-възрастния младеж в света. Ексцентричната птица неуморно лети из улиците на Париж, Милано и Съединени американски щати, заливайки въздуха с тийнейджърски нюанс.

9o и недостатък годишната цветна личност оставя несравним отпечатък и фешън заряд в очите на всеки, който я зърне. Чувството й за самоирония очевидно е също добре развито, тъй като екстравагантната дама сътвори лична линия обувки, които кръсти „ Rara avis “(от латински „ Рядка птица “).

Джема Уорд

Моделът Джема Уорд е една от тези дами, за които няма да е пресилено да се каже, че са надарени с „ галактическа “ хубост … С неповторимото комбиниране на кукленска непорочност и „ извънземен нюанс “ изкусителната австралийка притегля поредност от именити дизайнери, измежду които са  Емануел Унгаро, Емилио Пучи, Келвин Клайн, Кристиан Диор… С ексцентричната си визия Джема Уорд бързо се трансформира е знак на красота от друго измерение.

Кристен МакМенами

Наричана още „ андроида “ на стилната сцена, поради забавната си визия, Кристен потвърди, че и дамите след 40-годишна възраст могат да останат на върха на стилната пирамида, освен това употребявайки естествения си външен тип.

Американският супермодел трансформира дефекта в резултат, като посредством естествения сребърен цвят на косите си, с който дефилираше из подиумите, се прочу из всички международни фешън средища.

„ Не мисля, че сивата коса състарява, в противен случай! Това е естественият ми цвят и аз не се срамя от него, а се одобрявам такава, каквато съм. Хубавото е, че и дизайнерите са на същото мнение и не мога да се оплача от липса на задължения “, споделя Макменами, която е красяла кориците на „ Vogue “.

Агнес Дийн

Известна като „ хамелеонката от Манчестър “. Със своята странна визия, съчетаваща бунтарско лъчение, провокативност и момчешки сексапил, английският модел постоянно притегля най-ярките фешън фотографи. Непокорният й, само че запаметяващ се жанр и експресивни очи, разумно довеждат младата Агнес до върха на международната фешън сцена.

Коко Роша 

Тя не е просто модел. Тя е излючително комбиниране от ирландската, съветска и уелска кръв, което „ кипва “ на стилната сцена. Дръзкият съблазън и контрастни очертания бързо трансформират Коко Роша в модел от „ нова ера “. Запомнете това име, тъй като занапред ще го чувате…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР