В какви дни живеем! Прочутият режисьор и аниматор Теодор Ушев

...
В какви дни живеем! Прочутият режисьор и аниматор Теодор Ушев
Коментари Харесай

Тео Ушев изригна: Слави, мутро, омитай се към Учиндол

В какви дни живеем! Прочутият режисьор и аниматор Теодор Ушев изрази остра позиция против Слави Трифонов в обществените мрежи. Вижте какво написа той във фейсбук по адрес на тв водещия:

" Навремето, през 97-а, когато Канадският консул ме попита - " Защо искаш да емигрираш в Канада, откакто имаш толкоз сполучлива кариера в България? " му отговорих - " Аз не съм стопански бежанец. Бягам от пошлостта, простотията и арогантността. " Една от аргументите да желая да се махна беше точно наличието на един изтъкнат, височък " благородник на положителния усет ".

Чалгата и мутренското държание бяха в апогея си.

30 година пошлото, простащината и арогантността " образоваха " българския народ, от ефира на най-гледаните малките екрани, 2 пъти дневно.

Резултатът от това " обучение " е налице. Днес имаме реколтата му.

30 година доста хора биехме камбаната против опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко, стотици претенденти за популярност се надпреварваха да седнат на диванчето му и неудобно поемаха арогантното му държание и просташки смешки, всяка вечер, под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки.

Не ме интересува какъв екип ще има това държавно управление. Но в случай че бъде определено, ще бъда първият, който ще извика - " Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР