В качеството си на студио на Microsoft, Rare присъстваха също

...
В качеството си на студио на Microsoft, Rare присъстваха също
Коментари Харесай

Rare анонсираха нова игра и плановете си за Sea of Thieves

В качеството си на студио на Microsoft, Rare участваха също по време на отминалото X019, където показаха напълно нова игра, по която работят, а споделиха също по този начин и своите проекти за пиратското премеждие Sea of Thieves.

Името на новата игра на студиото е Everwild. За страдание, с изключение на филмовият откъс, представящ ни магическия свят на играта, друго не знаем, с изключение на, че ще е „ прекарване, което разрешава нови способи за игра в един натурален и магичен свят “.

„ Докато Everwild е към момента прекомерно рано в разработка, ние сме разчувствани за неповторимия капацитет на играта, която сътворяваме. Екипът на Everwild е фокусиран над построяването на „ прекарване, което разрешава нови способи за игра в един натурален и магичен свят “. Екипът, който работи по играта, управителен от изпълнителния продуцент Луис О’Конър, основава нещо в действителност автентично и изключително особено, което цели да е освен това от ново IP. Everwild ще ви даде запаметяващи се, ангажиращи и смислени прекарвания за играещите на всички места, които да споделят. Нямаме самообладание да споделим повече с вас в бъдеще “, показа в анонса на играта Крейг Дънкан, началник на Rare.



Rare дават и детайлности към идващото огромно допълнение към Sea of Thieves. То идва тази седмица – на 20-ти, а името му е Seabound Soul. Безплатното допълнение ще включва напълно новата задача Tall Tale, в която Джон Пендрагон ще разкрие тайнствената тайнственост, обвила страховития транспортен съд Бледния змей и една ужасна нова опасност. Освен това, геймърите ще получат и достъп до огнени бомби, които могат да бъдат хвърляни или зареждани в оръдия, които да хвърлят в ужас враговете ви, както в Adventure, по този начин и в The Arena.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР