В кабинета цари объркване, след като т.нар. министър на здравия

...
В кабинета цари объркване, след като т.нар. министър на здравия
Коментари Харесай

Министрите от торите на Риши Сунак прекарват изненадващо много време в спорове за ремъците с цвят на дъгата

В кабинета царува комплициране, откакто така наречен министър на здравия разсъдък на Риши Сунак стартира да се изрича за длъжностни лица, носещи ремъци с цвят на дъгата.

Според Естер Маквей държавните чиновници, които прикрепят пъстър ремък към работните си карти, би трябвало да бъдат дисциплинирани. Но не всички в кабинета са съгласни, като министърът на защитата Грант Шапс се дистанцира от мненията. И не се чака формалните насоки да включват каквото и да било споменаване на въжета макар пламенните забележки на госпожа Маквей.

Министрите бяха подигравани, откакто госпожа Маквей съобщи, че дизайнът на дъгата, носен в символ на взаимност с LGBTQ+ общността, подкопава държавната работа. В диалог с публицист в понеделник тя сподели, че това е " поощряване на политическия активизъм по забележим метод ".

Торите - въведени в кабинета в неопределена роля на " здрав разсъдък " от Риши Сунак предходната година - сподели: „ За всяко въже, което показвате, вие затова не казвате за нещата, които п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР