В кабинета на следователя на органите на вътрешните работи в

...
В кабинета на следователя на органите на вътрешните работи в
Коментари Харесай

Жестоко ВИДЕО: Педофил си призна, че е изнасилил 5-годишно момиченце, полицай го би и рита в слабините безмилостно, но го уволниха

В кабинета на следователя на органите на вътрешните работи в град Саптаев в Карагандинска област служител на реда преби педофил, признал за изнасилването на петгодишно момиченце, след което неотложно е бил уволнен и подложен под стража, оповестява Казинформ. За това, че служителят на реда е нанесъл на обвинения няколко удара с ръце и крайници, най-вече в региона на слабините, е станало известно благодарение на видеозапис.   Педофилът е признал в границите на разпит, че е примамил детето, с цел да се гаври с него. След като той е дал показанията и следствените дейности били завършени, следователят е излязъл от кабинета с документите.

В стаята останали единствено обвиненият и охраняващи го служители на реда. Един от тях, сержант, не се сдържал, доближил се до насилника и почнал да го бие. Ръководството на департамента за вътрешни работи в Карагандинска област незабавно разпоредило служителят на реда да бъде уволнен поради превишаване на пълномощия.

Освен това, директното управление на службата за защита на обвинени и пандизчии е било подведено под дисциплинарна отговорност за слабата дисциплинираност в колектива. Следователят е отхвърлен от следствието за това, че не е съумял да планува този процес на събитията. Битият педофил не е имал потребност от здравна помощ.

Междувременно родственик на изнасиленото момиченце съумя да разяснява случая. Той съобщи, че служителят на реда е постъпил вярно. „ Неговата виновност към този момент е потвърдена. Той е направил признания, че се е гаврил с детето. Той даже не се разкайва. Наистина ли би трябвало да се церемонят с този изрод? Той унищожи живота на детето. Момиченцето в този момент непрекъснато плаче, изпада в паник офанзиви, не беседва с никого. Кога закона ще санкционира по-сурово тези престъпници”, чуди се роднината.

В обществените мрежи се разгоря бурна полемика и множеството пишещи, разясняват, че педофилът си го е отнесъл изцяло справедливо, а шефовете на служителя на реда са подходили бюрократично и незаслужено по отношение на служителя на реда.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР