В K-Lite Codec Pack са събрани всички по-известни кодеци, с

...
В K-Lite Codec Pack са събрани всички по-известни кодеци, с
Коментари Харесай

K-Lite Codec Pack 17.2.5 Final

В K-Lite Codec Pack са събрани всички по-известни кодеци, с които ще можете да слушате и да гледате най-популярните мултимедийни формати.

K-Lite Codec Pack е може би най-известният пакет с кодеци сега за възпроизвеждане на най-различни видео- и аудио файлове.

Има 4 обособени версии за разнообразни потребности и желания и включва поддръжка за всички действително употребявани формати, на които можете да попаднете.

Full версията включва всичко, което попада в по-леките версии (Media Player Classic, ffdshow, поддръжката на DivX, XviD, MP3, AC3/DTS, H.264, Windows Media Audio/Video, OGG Vorbis, MP4, Matroska, OGM, FLV, MPEG-TS) и прибавя поддръжка на: On VP, MPEG-1/2, Intel Indeo, huffyuv (видео), AAC, MPC, APE, FLAC, WavPack и Voxware MetaSound (аудио).

Следните кодеци разполагат и с опция за компресиране: DivX, XviD, MP3, H.264, On VP, Intel Indeo и huffyuv. Интегрирани са и още потребни принадлежности за работа с видео файлове.

Препоръчително е да не слагате по едно и също време повече от един подобен пакет, по тази причина, в случай че имате различен, подобен деинсталирайте го, преди да инсталирате K-Lite Codec Pack. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Изтегли: (19.1 MB)
Изтегли: (33.9 MB)
Изтегли: (48.2 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР