В живота си срещаме много хора. Някои ни карат да

...
В живота си срещаме много хора. Някои ни карат да
Коментари Харесай

Небесните същества, които ни помагат на Земята

 ангел-небесен

В живота си срещаме доста хора. Някои ни карат да се усещаме по този начин, като че ли са ни ги изпратили от пъкъла, а други ни карат да благодарим на небесата! 

Втората категория се състои от Небесни същества, известни ни още като ангели. Тези посланици на Бога имат самостоятелни отговорности и живеят в три сфери, две от които са покрай Бог, а третата – на половината път сред Небето и Земята.

Сред ангелите също има подчиненост и някои заемат по-високо равнище. Те преодоляват пропастта сред висшите сфери и ангелите, обитаващи земята Те са способени шефове и се грижат за всички значими сфери на живота.

Те следват Божието слово и избавят човечеството от хаоса. Те пазят смъртните, когато са в заплаха.

Архангелите са „ началниците “ на ангелските групи. Техният дълг е да управляват ангелите и да наблюдават за това те да не се отклоняват от откритите правила. Архангелите заемат централно място в Библията – Гавраил, Майкъл, Уриел и Рафаел редават посланието на Бога до индивида.

Количеството архангели варира според от културата от 4 до безконечност. Казват, че те имат аура светлина, която ги отличава от другите ангели и са в близка връзка със смърните, направлявайки ги в живота.

Ангелите са най-близо до хората, всеки на земята има собствен ангел или настойник. Казват, че те закрилят ноородение и живеят в природата. Те имат ореол и криле, появяващи се като лъчове светлина.

Небесните Същества са основани от Бога, с цел да му оказват помощ да ръководи голямата Вселена и да наблюдават да не би простосмъртните да се отклонят от правилния път.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР