В живота си ще срещнем много хора. Някои от тях

...
В живота си ще срещнем много хора. Някои от тях
Коментари Харесай

Вижте кои са най-лоялните и най-нелоялните зодии

В живота си ще срещнем доста хора. Някои от тях ще са ни правилни другари и сътрудници до гроб, а други единствено ще чакат комфортен миг, с цел да ни забият нож в гърба. Това са трите най-лоялни и най-нелоялни зодии. 

Рак
Раците са ужасно лоялни. Избират сътрудник за цялостен живот, с който да споделят положително и неприятно. Те са чувствителни, прочувствени и ще бъдат котвата в фамилията, което ще запазят непременно.
Козирог
 Представителките на тези зодии са най-коварни Представителките на тези зодии са най-коварни
Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях би трябвало да се опасяват освен мъжете, които в даден миг просто може д...
Козирозите влагат време в нещата и хората, които считат за скъпи и качествени. Те може да прекарат целия си живот с един човек, тъй като могат да строят живота дружно.
Телец
Телците са сантиментални, чаровни и лоялни. Те обичат личния си комфорт и са същества на навика. Искат сътрудник, с който да строят, възнамеряват, мечтаят и уголемяват.

Овен
 Как се трансформира мъжът след брака съгласно зодията Как се трансформира мъжът след брака съгласно зодията
Астрологията дава отговор на въпроса по какъв начин се трансформират мъжете след брака, съгласно зодията им. Ето какво може да очаквате от представителит...
Овните, когато обичат, могат да бъдат най-лоялните сътрудници. Проблемът е, че те също може да се влюбват в доста хора, тъй като одобряват най-хубавото във всеки. Те дават на всеки късмет и постоянно имат доста ухажори, тъй като са положителни, благи и смели.
Водолей
Водолеите постоянно имат доста високи стандарти за сътрудник. В същото време, на тях не може да им се каже какво да вършат – те ще създадат тъкмо противоположното. Те мъчно демонстрират страстите си и постоянно са упреквани, че са студени, пресметливи и манипулатори. Когато те открият своя човек, те стават най-хубави другари до живот.
Близнаци
Близнаци постоянно са упреквани, че са двулични, студени, пресметливи, хитри и клюкари. Те постоянно имат доста краткосрочни връзки, тъй като хем харесват хора бързо, и хем се отегчават елементарно и ге прекъсват. Когато открият половинката си, се трансформират в динамично непрекъснато разрастващо се дуо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР