В живота си и досега Ванката спазва железния принцип, че

...
В живота си и досега Ванката спазва железния принцип, че
Коментари Харесай

Ванката От „Шоуто На Слави Буквално Изби Рибата: Девствен Съм, Живея С Две

В живота си и до момента Ванката съблюдава стоманения принцип, че не би трябвало дасе заглежда по колежките, въпреки скрито да е бил влюбен в балерина от балета. “Но Слави сподели да не ги виждам с такива очи на влюбен и така… мина ми ”, изяснява пред екипа “сладурът ” на Слави.

Иначе несъмнено Атанасов е добра партия – с изключение на къщата на 100 квадрата той не преяжда и е безпределно спокоен. “Е, случва се от време на време поулицата да ме заговорят разнообразни девойки и да ми подвикват да се обърна, но аз се върша, че не им обръщам внимание ”, признава Ванката. “Аз съм непретенциозен човек, не обичам да приказвам за себе си. Освен това имам персонална възбрана да приказвам за шоуто ”, стартира срамежливо Ванката. Поради противоположната си захапка и малко необичайно наречие постоянно сътрудниците му го бъзикат, само че той държи на подбив. “Адски честен мъж, на който аз съм импресарио и от в този момент го виждам по какъв начин ще води някой конкурс за хубост ”, смее си и Георги Милчев-Годжи, който е от обичаните сътрудници на Ванката.

Иван Илиев Атанасов е приключил за шести разряд заварчик. Със Слави сезапознава през есента на 1995 година, когато отива като помощник-реквизиторв “Каналето ”. Вика го Димитър Каролев. Още тогава се справил без нито една издънка. Всички от екипа на Слави са безапелационни, че на Ванката може да се разчита безусловно. “Верен съм до гроб на Трифонов и каквотои да ме питате, няма да ви кажа за него ”, към този момент съществено изяснява Атанасов. Кълне се, че Дългия е най-хубавият шеф, който в миналото е имал, и в никакъв случай няма да го напусне, в случай че Слави не го изрита. Понеже работата му е да намира всякакви неща, от време на време се постанова да ги прави и самичък – постоянно е дърводелец, ковач, готвач. Веднъж даже направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, квас, сол и по рецепта на майка на другар замесил тесто, написа “България Днес ”.

Според сътрудниците му Ванката заслужава да му напишат ария и към този момент са подготвени с текста й. Иначе реквизиторът на Слави не си пада доста по чалгата, най-много тъй като живее в квартал, където се слуша най-вече такава музика – “Христо Ботев ”. “Обичам повече блус, класика, нещо по-модерно ”, безапелационен е Иван. В свободното си време избира да готви и върви за риба с другари. Най-голямото парче, което е улавял, е еднокилограмов шаран на язовира в Ихтиман. Има сбирка от повече 40 готварски книги, като може да направи всякаква гозба, само че най-обича да готви за някой различен. “Най-много сготвям на кучетата си ”, споделя Ванката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР