В живота реалността е такава, че има хора, за които

...
В живота реалността е такава, че има хора, за които
Коментари Харесай

Зодиите, които никога няма да бъдат сами

В живота действителността е такава, че има хора, за които да бъдат сами и без сътрудник до себе си е нещо немислимо. Може би сменят половинките си като носни кърпички или пък са с еднакъв човек от времето в гимназията.

Ако се чудите дали има причина някои от вашите другари (или може би даже вие) непрекъснато да са във връзка, астрологията може да има нещо общо с това.

Ето и кои са зодиите, които в никакъв случай няма да бъдат сами в това отношение и за какво:

Везни

Везните попадат в този лист, тъй като са безконечни оптимисти, когато става въпрос за намиране на обич. Този знак се ръководи от Венера, богинята на любовта. Това подсигурява, че тези безнадеждни романтици рядко ще бъдат сами за дълго. Дори незабавно след раздялата, те постоянно са подготвени да се гмурнат назад и да намерят любовта. Въпреки това, те може да са по-влюбени във фантазията си, в сравнение с в индивида пред тях. Тези хора се въздействат доста от сантиментални комедии, любовни романи и истории от другари, които придвижват и в личните си взаимоотношения. Много Везни провеждат сватби, тъй като просто обичат да обичат.

Скорпион

Ако в миналото сте имали връзка със Скорпион, знаете какъв брой интензивни са тези водни знаци. И в случай че сте били любовно бомбардирани от някой, това е с причина.  Родените под този знак постоянно пропущат етапа на „ опознаване “ и скачат напряко към любовта. Ако се виждате със Скорпион, не очаквайте да излизате прекомерно дълго и да прекарвате времето си в безцелни разходки и кафета. Това е по този начин, тъй като тези хора са фокусирани върху намирането на своята сродна душа.

Близнаци

Ако сте другари с Близнаци, евентуално сте чували за всички страхотни първи срещи, на които са били. Този знак обича да излиза, само че елементарно се отегчава, което затруднява установяването им за по-дълго с един човек. Тези хора не търсят обвързване, само че се надяват на внимание и занимателна история, която да опишат на приятелите си. Те са наричани най-флиртуващите от зодиака и то не без причина. Най-вероятно е да прескачат от една сантиментална връзка в друга. Така че не очаквайте да останат необвързани дълго.

Рак

Раците са известни като фенове на домашния уют и не обичат да бъдат сами. Те харесват да имат успокояваща, топла среда и това постоянно включва любящ сътрудник. Известно е, че за Раците е мъчно да се срещат просто по този начин с някого. След сполучлива първа среща, този воден знак възнамерява женитба в главата си и вижда по какъв начин фамилно име звучи на този човек стои до тяхното. Желанието на Рака да бъде във връзка се приписва с това, че той е изцяло благополучен, единствено когато има семейство до себе си.

Козирог

Козирозите са известни със своята активност и несъмнено не са почитатели на инцидентните срещи. Ако даже мислят просто да излязат с някого, това е тъй като търсят обич. Те желаят да изградят нещо същинско и ще се уверят, че сътрудникът им също е на тази вълна. На земните знаци е елементарно да бъдат в двойка, тъй като са другарски настроени, постоянни и сигурни. За разлика от други знаци, Козирозите не се радват на драмата в връзките. Така че в случай че не са удовлетворени, незабавно ще продължат напред и ще намерят някой различен. Тъй като обичат ежедневната си рутина, те желаят да бъдат във връзка, която да им бъде опора.

Риби

Рибите са прочувствени и съвсем постоянно търсят обич – въпреки и от време на време на неверните места. Те са описвани като хора, които ще поддържат пламъка за любовта си даже в най-безсмислените връзки. Този знак има податливост да вижда най-хубавото в близките, даже и това да не отразява обективно действителността. Рибите просто обичат да обичат. Те са безнадеждни романтици и се усещат непълни без човек до себе си. Така че не очаквайте те да бъдат сами за дълго.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР