В живота на всеки мъж има момент, когато той не

...
В живота на всеки мъж има момент, когато той не
Коментари Харесай

САМО ЗА МЪЖЕ: Движенията на тялото й издават, че е готова за секс

В живота на всеки мъж има миг, когато той не може да откъсне взор от танцуваща жена. Нейните придвижвания омайват и хипнотизират. Вече е открито научно пояснение на това държание.

Танцуващата жена изпраща сигнал на мъжа, че тя е подготвена да забременее, т.е. нейният организъм е в овулация, считат създателите на ново проучване. Жените, които минават през фертилната фаза на менструалния цикъл, са по-привлекателни танцьорки, се споделя в изследването.

Новите данни могат да ни оказват помощ да определим по някои сигнали, по кое време е най-склонна да прави и да зачене. Но тези признаци са едвам забележими и дори самите дами ги изпращат на подсъзнателно равнище.
свързани новини10377на 13.06.20215827на 30.04.2021
Отдавна е известно, че когато дамите навлизат във фертилната фаза на менструалния цикъл, тяхното държание се трансформира. В този миг те стартират да избират с квадратни челюсти.

Изследването също по този начин открива, че дори стриптийзьорките в миг на овулация изкарват повече пари, в сравнение с в елементарните дни.

Тези данни опонират на обичайна позиция, съгласно която дамите са еволюирали, с цел да скрият своята овулация, до момента в който останалите бозайници изпращат сходни сигнали.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР