“В живота ми винаги съм харесвал да съм част от

...
“В живота ми винаги съм харесвал да съм част от
Коментари Харесай

Габриел Жезус: Веднага се влюбих в проекта на Арсенал

“В живота ми постоянно съм харесвал да съм част от стойностни планове. Когато пристигна да приказва с мен, доста харесах концепциите за развиването на клуба. Бързо разбрах, че желая да дойда в. Убедих се на 100% след срещата ми с Микел (Артета - б.р.). Вярвам му. Вярвам в самия клуб, в себе си и в новите си съотборници ”, сподели в изявление за Goal.com.

“Разполагаме с доста качество в състава. Повечето момчета са млади, както и аз. Ще бъдем като едно семейство. Това е, което желая. Работил съм и преди с Артета и съм наясно с разбирането му за играта. Стилът му е сходен на този на Пеп Гуардиола. Ще упражняваме и ще се учим дружно. Сигурен съм, че в края на сезона ще спечелим нещо ”, оптимист е бразилецът.

“Футболът е идентичен на всички места, само че първо ще ми би трябвало време за акомодация. Целя се в спечелването на титли. Това желаят всички в. Няма различен метод да оставя името си в историята на клуба ”, акцентира нападателят.

“Когато кажеш Арсенал, се сещаш за Тиери Анри. Той е неповторим, един от най-великите в историята на футбола. Но аз не желая да съм новият Анри. Искам самичък да реализира неща, с които да бъда запомен. Целта ми е да оказвам помощ освен с голове, само че и с асистенции ”, сподели още Габриел Жезус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР