В живота Джена Ортега не е толкова експресивна, колкото в

...
В живота Джена Ортега не е толкова експресивна, колкото в
Коментари Харесай

Съвсем друга: как изглежда Уензди Адамс в реалния живот

В живота Джена Ортега не е толкоз експресивна, колкото в сериала.

През ноември сериалът „ Уензди: на Тим Бъртън за дъщерята на семейство Адамс, беше пуснат в Netflix. Сериалът стана най-гледаното англоезично шоу на Netflix с 341 милиона гледания през първата седмица на лъчение. Популярността на основната актриса, 20-годишната Джена Ортега, пораства със същото движение: броят на клиентите в нейните обществени мрежи наближава 25 милиона.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Родената в Калифорния Джена Ортега взема решение да стане актриса в ранна възраст. Когато родителите й, здравна сестра и бизнесмен от мексикански генезис, които отгледали с изключение на момичето още пет деца, чули за желанието й за първи път, те реагирали много остро: „ За нищо на света “.

В изявление за Wired Ортега разкрива, че майка й й купи книга с актьорски монолози, надявайки се по този метод да удовлетвори желанието на щерка си. А тя освен научила един от текстовете, само че и го изиграа чудесно пред фамилията си. Те решили да покажат записа на този монолог на шеф на кастинга, който им бил прочут и по този начин почнало всичко: прослушвания, фотоси в реклами и най-после дебютна огромна (по стандартите на десетгодишно момиче) роля в телевизионния сериал „ Роб “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Малко хора знаят какво е трябвало да направи актрисата, с цел да взе участие в сериала „ Уензди “. Оказва се, че режисьорът Тим Бъртън е помолил Джени да не мига. Било й разрешено да прави това единствено когато изпитва доста мощни страсти. Ето зашо очите й били доста възпалени и сълзящи.

В задната част на главата на актрисата пък обръснали няколко къдрици, тъй че прическата й в кадър да наподобява по-естествена. Съгласете се, не всяко момиче ще се реши на подобен опит.

Известно е също, че за ролята във кино лентата Ортега трябвало да мине курсове по немски език, фехтовка и даже пукотевица. И нейният прочут танц, както се оказа, тя измислила сама. Сега е шлагер в TikTok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Тим Бъртън, който също има специфична пристрастеност към „ тъмния “ род, прослушал стотици претенденти за ролята на Уензди Адамс, само че единствено Ортега съумяла да го убеди. „ Тя наподобява като актриса от глух филм. Предава страсти през очите “, показа по-късно усещанията си режисьорът.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

А героинята й е в действителност впечатляваща. Малцина обаче знаят по какъв начин наподобява Джена Ортега в действителния живот.

Самата Ортега споделя, че е била доста нервна за идната роля: „ Никога не съм играла някой, който към този момент е бил изобразен толкоз безупречно. Когато публиката има упования за вашия воин, е мъчно да играете, изключително в случай че се пробвате да внесете нещо ново в този воин. “

На снимачната площадка Ортега спори с Бъртън за това каква би трябвало да бъде нейната героиня. Катрин Зита-Джоунс, която изигра майката на Уенздей Мортиша Адамс, била изумена от напора на младата актриса да отбрани своята позиция.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

След като анализирате нейните фотоси в обществените мрежи, можете да видите, че в живота Ортега не е толкоз експресивна, колкото на екрана. Винаги е с сбита прическа – пусната къдрава коса.

В облееклото избира настоятелен костюми, визии за всекидневието, Джена облича рокли за награди и обществени събития. Между другото, не постоянно сдържани.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР