В жесток скандал се забърка една от големите звезси на

...
В жесток скандал се забърка една от големите звезси на
Коментари Харесай

Голяма звезда на Нидерландия се махна от Аякс заради секс аф...

В нечовечен скандал се забърка една от огромните звезси на Нидерландия Марк Овермарс. Бившата звезда на Арсенал е изпращал на свои колежки в Аякс фотоси на половия си орган, разкрива вестник Het Parool. Както е известно, тези дни тогавашният футболист на Арсенал подаде оставка като шеф в клуба, защото информацията за действията му стана обществено притежание. Овермарс е правил това за нескончаем интервал от време, като обект на неговите известия са били най-малко няколко дами, работещи за Аякс.
Друго нидерландско издание - NRC, добавя, че Овермарс се е снимал в тоалетните в офиса на Аякс, след което разпращал фотосите. Това се схванало по характерните за помещението плочки, които се забелязвали на назад във времето.

“За да работиш в Аякс, ти като жена би трябвало да си дебелокожа. Ако не си, всичко ще се обърне против теб”, разяснява една от служителките на гранда от Амстердам.

“Сексизмът е част от културата на клуба”, добавя друга жена.

Пресата в Нидерландия разкрива и за различен случай, при който по време на среща един от мъжете в клуба снимал своя колежка, след което споделил фотографията в чат-група и там почнали мнения за нея.

Овермарс е фамилен с две деца, като е женен за дългогодишната си другарка Шантал ван Вонзел. Преди години някогашният футболист беше в топ 500 на най-богатите хора в страната си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР