В желанието си да подкрепи професионалното образование в областта на

...
В желанието си да подкрепи професионалното образование в областта на
Коментари Харесай

ЧЕЗ подкрепя професионалното образование в електроенергетиката

В желанието си да поддържа професионалното обучение в региона на електроенергетиката, ЧЕЗ започва „ Енергия за бъдещето “ – нов профилиран уебсайт. Компанията стартира и издаването на електронен бюлетин, който ще излиза един път на три месеца.

„ Избрахме нова форма, посредством която да насърчим и мотивираме младежите да намерят своята професионална реализация и развиване в българската електроенергетика. Надяваме се да предложим забавна информация на сътрудниците ни от професионалните гимназии, техните възпитаници и студентите, които да изберат енергийния бранш за своя орис, без значение дали ще работят в региона на инженерните науки, комерсиалната активност или ИТ сферата, които също са част от дейностите ни. Българската енергетика има потребност от надарени и сполучливи експерти и нашата цел е да запалителен интереса на младежите към този извънредно динамичен, основен и забавен бранш “, съобщи Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

На профилирания уебсайт „ Енергия за бъдещето “ и в бюлетина към него ще има вести от сферата на електроенергетиката и на професионалното обучение, ще бъдат показани главните специалности в фирмите от Групата на ЧЕЗ в България, стъпките, които водят към сполучлива кариера и опциите за развиване на младежите в компанията и в бранша като цяло.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР