В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си, Хари

...
В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си, Хари
Коментари Харесай

След смъртта на кралицата: Хари и Меган обърнаха курса, разд...

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си, Хари и Меган Маркъл взеха решение да се разделят с американската си информационна организация. Daily Mail разкри в събота, че това решение е изключително значимо за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-хубавите си приятелки, написа БГНЕС.

След гибелта на кралица Елизабет II двойката взема решение да отсрочи излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планувано за декември. Всъщност Меган и Хари биха желали да внесат някои промени в тази документална поредност, която приготвят повече от година и за която са сключили контракт за няколко милиона $. Решението е взето, с цел да се " омаловажи огромна част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-съпруга Камила и принца на Уелс ", оповестяват източници на Daily Mail.

В допълнение към документалния филм Хари реши да отсрочи издаването на записките си, с цел да смекчи думите си. " Съобщава се, че той е решен да направи промени след гибелта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на татко му, крал Чарлз III ", споделя източник пред Daily Mail.

Поредната огромна смяна за Хари и Меган е, че те са решили да се разделят с американската си информационна организация Sunshine Sachs, както разкри Daily Mail. Съобщава се, че решението е взето, с цел да може двойката, чиито финанси не са в положително положение, да избегне ненужни разноски. Агенцията се занимаваше главно с Меган Маркъл. Кили Томас Морган, сътрудник в " Съншайн Сакс ", е консултант в сянка на майката на Арчи и Лилибет.

Тя управлява кариерата на някогашната актриса от времето на " Костюмари ". " Това е доста значимо решение за Меган ", споделя източник пред английския вестник. " Тя счита, че е безсмислено да се заплащат толкоз доста пари на организация, която да се занимава с връзките им ", прибавя източникът. Това е радикална смяна за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-хубавите си приятелки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР