В жалбата си Ганчев уточнява, че „Кики“ е Кирил Петков.Освен

...
В жалбата си Ганчев уточнява, че „Кики“ е Кирил Петков.Освен
Коментари Харесай

Роднина на премиера с жалба срещу него и баща му заради физически заплахи

В жалбата си Ганчев прецизира, че „ Кики “ е Кирил Петков.

Освен това в жалбата на Ганчев в детайли са разказани и заканите на Петко Петков към брачната половинка му, отправени също посредством есемеси. Както и опитите на първия му братовчед да завладее бащиния парцел на Ганчев.

Ганчев прецизира, че има съображение да се бои от физическа кавга с него от страна на Петков-баща, тъй като „ в Канада е имал пробация за проявена експанзия към полицейски чиновници “. Той се базира и информации, че Кирил Петков също налитал на пердах.

И към това прибавя информации, че в качеството си на министър-председател Кирил Петков също налитал на пердах в кабинета си, за което се разчулп чак в Брюксел, защото блъскал в рамото един от емисарите на Манфред Вебер, изпратени в София да изследват към този момент оповестените от съда за противозаконни арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

В жалбата си до прокуратурата Ганчев се стимулира и със сегашната високопоставена позиция на Кирил Петков, която очевидно го кара да се усеща всесилен и развързва и ръцете на татко му за разпра с всеки, който не е склонен с тях.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР