В изявление и придружаващо видео, публикувано в социалните медии, той

...
В изявление и придружаващо видео, публикувано в социалните медии, той
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: Садик Хан и Анвас Сарвар се разделят с лейбъристите, за да подкрепят пълното прекратяване на огъня в Газа

В изказване и съпътстващо видео, оповестено в обществените медии, той сподели: „ Присъединявам се към интернационалната общественост в апела за преустановяване на огъня. Това ще спре убийствата и ще разреши доставките на жизненоважна помощ да доближат до тези, които се нуждаят от нея в.

" Това също по този начин ще даде на интернационалната общественост повече време за попречване на нескончаем спор в района и по-нататък опустошителна загуба на живот. "

Г-н Хан сподели, че Израел в действителност има право да се отбрани, само че предизвести, че " ужасната обстановка в Газа в този момент наподобява ще се утежни още повече ".

" Широкоразпространената военна ескалация единствено ще задълбочи филантропичната злополука. Това ще усили човешкото страдалчество от всички страни. Никоя нация, в това число Израел, няма право да нарушава интернационалното право. "

Лидерът на Шотландските лейбъристи господин Сарвар разгласява сходно известие единствено няколко часа по-късно, като сподели, че " има прекалено много почтени животи, изгубени в Израел и Палестина ".

Министърът по околната среда в сянка Стив Рийд по-рано сподели, че " съчувства " на депутатите, ядосани от позицията на партийното управление по отношение на рецесията в Газа, само че застана зад позицията, заета от сър Кеир.

Членът на предната пейка в сянка сподели пред Sky News, че в случай че нападението, на което е претърпял Израел, се е случило в Обединеното кралство: „ Нашата страна щеше да се опита да се отбрани, с цел да отбрани нашите жители, като разбие способността на терористична организация, която го е направила. Това важи и за Израел, те имат право според интернационалното право да създадат това. “

Това идва, когато водачът на Лейбъристката партия се опита да успокои мюсюлмански депутати и членове на елементарните хора през последните дни на фона на гнева си освен от неговата опозиция в апела за преустановяване на огъня, само че също и предходните му забележки по отношение на спора Израел-Хамас.

След експлоадирането на боевете, сър Кеир наподобява загатна в изявление за LBC, че Израел има право да прекъсва тока и водата в Газа.

Коментарите, от които от този момент се отхвърли, провокираха оставки измежду съветниците от Лейбъристката партия и разгневиха депутатите от партията, даже тези на предните банки като министри в сянка.

Министри от държавното управление също се опълчват на натиска да поддържат апелите за преустановяване на огъня.

Министър: Нуждаете се от „ по-дълги паузи “ за помощ за Газа

Прочетете още:

Екипи на граничните сили, основани в Египет, с цел да оказват помощ на жителите - в случай че съумеят да излязат

В петък десетки деца сложиха плюшени мечета пред портите на Министерството на външните работи, с цел да окажат напън върху Даунинг стрийт да отдръпна военната поддръжка за Израел.

Протестиращите упрекнати държавното управление, че е „ съизвършител “ в гибелта на деца, убити при израелски въздушни удари против Газа – които бяха подхванати, откакто бойци на Хамас убиха повече от 1400 души в Южен Израел по-рано този месец.

Демонстрацията беше проведена от група родители, които споделиха, че се усещат принудени да работят, до момента в който гледаха сцените на опустошение в бомбардираната територия от 25 благи. Броят на жертвите на палестинците при израелските ответни удари в Газа надвиши 7000 съгласно здравното министерство.

Изображение: Родители и деца подреждат играчки за гушкане против входа на Министерството на външните работи в Лондон

Въпреки това, министърът на образованието Джилиан Кийгън сподели в петък сутринта, че Даунинг стрийт не желае да „ прекрачи тази линия да каже на Израел, че има всичко друго с изключение на правото да се пази “.

„ Хамас сътвори тази обстановка и Хамас в този момент се вгражда в нея палестинското население “, сподели тя за Good Morning Britain на ITV.

Вместо преустановяване на огъня, държавните министри приканват за спиране на боевете – наричайки това „ филантропична пауза “ – с цел да получат помощ в Газа и разрешават на английски жители да избягат.

Смята се, че към 200 английски жители са хванати в капан на територията.

Екипи на граничните сили на Обединеното кралство са ситуирани в Египет, с цел да оказват помощ, в случай че граничният пункт Рафа е отворен за хората да изоставен.

Преминаването към североизточен Египет сега е затворено, с изключение на за доставки на помощ - съгласно известията Кайро упреква израелските бомбардировки към региона, че не е отворен за прекосяване на непознати жители.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР