В изявление до медиите областният председател на БСП-Пловдив Георги Гергов

...
В изявление до медиите областният председател на БСП-Пловдив Георги Гергов
Коментари Харесай

Георги Гергов: Нинова да се извини

В изказване до медиите регионалният ръководител на БСП-Пловдив Георги Гергов изиска водачът на партията Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила да се извини за метода, по който е уведомила социалистите и българското общество за работата на Националния съвет на партията.

Гергов се базира на казаното от Нинова в предаването "Неделя 150 ", в което тя очерта три линии на разделяне по време на съвещанието на Съвета в събота – това са отношението към ГЕРБ, идният конгрес и битката с корупцията.

Според Георги Гергов никой от присъствалите на Съвета не е упорствал за доближаване с ГЕРБ, не е упорствал за провеждането на конгрес, на който да се разисква смяна в устава на партията, вместо предлаганите от управлението политики, както и че не е имало разграничителна линия по тематиката за битка с корупцията.

В изказването си, представено от БНР, регионалният водач на БСП-Пловдив твърди, че болшинството от деклариралите противоречие с позицията на Корнелия Нинова са деятели на партията, работили за нейното избиране и одобряване на председателския пост.

Казаното не дава отговор на истината, с цел да не употребя израза "откровена неистина ", написа Георги Гергов и прибавя: "Уверен съм, че падението на Корнелия Нинова не е проваляне на партията, а Корнелия не е партията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР