В изтощителен и тежък сблъсък между двама силни мъже, Плажът

...
В изтощителен и тежък сблъсък между двама силни мъже, Плажът
Коментари Харесай

Паулина от Игри на волята пратена завинаги при козите, няма мърдане

 В уморителен и тежък конфликт сред двама мощни мъже, Плажът на отшелника остана в ръцете на Мартин, а Калоян напусна приключението " Игри на волята: България “. Въпреки контузиите си, Калоян не се съобщи и се бори за успеха до последно.

Тежките условия на Плажа на отшелника още веднъж не попречиха на професионалния боен да победи следващия съперник и да получи 100 гроша, както и нова премия. При типа на прясното цяло пиле, което завоюва, Мартин не можа да повярва и съвсем се разплака.

" Много скърбя. Бях подготвен да се удрям до дъно. Моята приказка завършва, само че това бе по-добре изживяна приказка от всичките ми показа и фантазии. Благодарен съм “, сподели Калоян минути след последната си борба на Арената.

За още един състезател пристигна краят на пътя в най-екстремното риалити в българския ефир. Туджаров от Приключенците се наложи да напусне предаването поради здравословен проблем, който изрично не разрешава на играча да продължи. При това развиване на събитията и елиминацията на Семира в петък, племето на Приключенците остана с цели двама играчи по-малко, което изненада прелестно противниците им.

Жълтите съумяха с лекост и голяма преднина да сграбчен успеха в териториалната борба и взеха ключа от Резиденцията. Ходенето на двуметрови кокили и хвърлянето на диск в цел се оказаха комплицирана задача за другите две племена. Въпреки загубата на двама индивида, Приключенците съумяха да се оправят по-бързо с предизвикването и следащата седмица ще населяват Стопанството.

Паулина получи и персонална премия – двете козички Моли и Доли, които тя изпусна, са открити и от този миг са напълно нейна грижа, на която и локация да попадне. Страхът на Кремена от високите и нестабилни кокили, както и неразбирателствата в племето и на Арената, изпратиха Бойците още веднъж на Дивата река.

Какво ще се случи след загубата при Бойците? Стоян, Паулина или Борис ще завоюват успеха в капитанската борба? Какво ще избере спечелилият – облаги за себе си или преимущество за племето? Какъв гуляй ще си провежда Мартин с храната, която получи?

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР