В Израел регистрираха най-големия брой новозаразени с коронавируса (COVID-19) от

...
В Израел регистрираха най-големия брой новозаразени с коронавируса (COVID-19) от
Коментари Харесай

Най-голям брой новозаразени в Израел от два месеца заради варианта Делта

В Израел записаха най-големия брой новозаразени с ковид (COVID-19) от два месеца насам , като 125 души са дали позитивни проби , откакто се оповестява за местни огнища на делта разновидността на ковид в цялата страна, осведоми " Аарец ".

Генералният шеф на здравното министерство Чези Леви сподели пред локална телевизия, че към 70 % от новозаразените са с разновидността " Делта ". Той също по този начин означи, че половината от инфектираните са деца и че една трета от инфектираните са били имунизирани .

Делта разновидността беше открит за първи път в Индия и се счита за мощно инфектиран.

Към средата на юни новозаразените в Израел се брояха на пръстите на ръцете. Изискването за носене на маски беше отстранено в цялата страна предходната седмица.

There are 434 active coronavirus cases in Israel; 258 patients are in serious condition, according to Health Ministry data released Monday. The number of fatalities in Israel is 6,428. More than 5.5 million Israelis have received their first coronavirus vaccination, and 5.1 million have received their second dose.

В Израел има 434 дейни случая на коронавирус; 258 пациенти са в тежко положение съгласно данните на Министерството на здравеопазването. Броят на умрелите от началото на епидемията в Израел е 6 428 души. Над 5,5 милиона израелци са получили първата си имунизация против ковид, а 5,1 милиона са получили и втората си доза.

Израел е изправен пред няколко местни огнища на COVID-19, защото армията заяви, че двама инокулирани бойци са дали позитивен тест за ковид във вторник, а други случаи в цялата страна също са доказани в понеделник.

В две учебни заведения девет членове на личния състав са се разболели от COVID-19, макар че са имунизирани против ковид.

Поради повишаването на случаите на ковид, град Бинямина-Гиват Ада в централен Израел е разгласен за " жълта " зона, с умерена степен на заразяване с ковид, на по този начин наречената светофарна система, създадена от здравното министерство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР