В Израел разработиха кръвен тест, който показва колко страхлив е

...
В Израел разработиха кръвен тест, който показва колко страхлив е
Коментари Харесай

Учени разработиха кръвен тест, който издава най-голямата ви тайна


В Израел създадоха кръвен тест, който демонстрира какъв брой нерешителен е човек. реклама Три протеина дават информацията, твърди молекулярният биолог Шермона Шорек от Университета в Йерусалим, основала новия способ, написа “Обекти ”. “Мисля, че е доста потребно да можем обективно да измерим страха. Предполагах, че когато човек е изплашен, интензивността на избрани протеини се трансформира. Така се и оказа.

”Изследвани били кръвни проби на 500 души, като в това време те минали и на общоприет обзор при психолог. Резултатите съвпаднали в голямата си част. Оказало се, че – както в действителност е известно – дамите са по-страхливи от мъжете. Тези три протеина имат връзка с “производството ” на пот, по тази причина не е необичайно, че кучетата надушват плашливите хора.

Откритието няма да ни помогне да разберем дали ни е боязън (защото и сами си го знаем), само че би било потребно за лекуване на психологично заболели. Когато се изпише лекарство на подобен пациент, постоянно минават седмици, преди да се разбере работи ли му, или би трябвало да се смени с друго. Новият тест ще покаже това незабавно, в случай че се приложи преди и ден след приема на медикамента. Може да помогне и в случаи на инсулт, споделя Шорек.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР