В изпитанието Legion run могат да се включат отбори и

...
В изпитанието Legion run могат да се включат отбори и
Коментари Харесай

Включи се с дарителски билет в Legion Run и осигури терапия за деца с физически увреждания

В тестването Legion run могат да се включат тимове и самостоятелни участници, а поддръжката към идеята се реализира посредством закупуване на специфичен дарителски билет.

Допълнителните доходи от дарителски билети ще бъдат удвоени от уредниците на събитието и по-късно вложени в стратегии за оживление, рехабилитация и терапия на 20 неподвижни или трудноподвижни деца и младежи с диагнози като ДЦП, мускулна недоразвитост, спастична квадрипареза. 10 000 лв. е сумата, нужна за обезпечаване на 1 година лечебни действия.

Фондация “Сийдър ” е българска неправителствена организация, която работи от 17 години за възстановяване на изискванията на живот на деца и младежи, изведени от държавни институции и лишени от родителска грижа. Подобно на участниците по трасето на Legion run, екипите на фондацията и децата, за които се грижат те, постоянно се сблъскват с видимо непреодолими бариери в всекидневието си. В фамилните центрове на фондацията самостоятелна грижа и поддръжка намират деца и младежи с разнообразни увреждания, както и такива, станали жертва на травматични прекарвания в фамилиите си.

Физическа и психическа резистентност, екипен дух и взаимна поддръжка са нужни с цел да се преминат трудностите на Legion run, а с цел да се усъвършенства грижата за хората в неравностойно състояние - повече хора, които да се включват в сходни дела и да споделят отговорността за уязвимите в нашето общество. Участвайте и вие като се включите с благотворителен билет!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР