В изпълнение на Закона за регионалното развитие започна разработването на

...
В изпълнение на Закона за регионалното развитие започна разработването на
Коментари Харесай

Община Плевен организира допитване до гражданите относно развитието на града

В осъществяване на Закона за районното развиване стартира създаването на План за интегрирано развиване на община Плевен за интервала 2021-2027 година (ПИРО). Този проект дефинира главните цели в развиването на общината в идващия седемгодишен програмен интервал и е главен документ, който дефинира планови хрумвания за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.
" За да бъдат разпознати най-съществените проблеми пред развиването на общината и обитаемоте места на нейна територия, капацитетите за развиване и оптималните ограничения за тяхното адресиране е значително Вашето присъединяване в създаването на стратегическия документ. Една от формите на присъединяване е посредством даване на Вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развиване на община Плевен. Това може да стане след попълване на актуалната анкета. Вашето мнение е скъпо за нас! ", показват от общината.
 Възстановяват 4 автобусни линии сред Плевен и села в общината Възстановяват 4 автобусни линии сред Плевен и села в общината
От септември да бъдат възобновени част от курсовете по автобусни линии от общинската транспортна скица в община Плевен, реши на засед...
Анкетата може да намерите на следния линк:

Участие в последващите публични разисквания на проекта можете да заявите посредством изтъкване на координати за връзка с Вас в края на анкетата, както и да следите информацията на Интернет страницата на Община Плевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР