В изпълнение на решението на магистратите от 11 януари 2018

...
В изпълнение на решението на магистратите от 11 януари 2018
Коментари Харесай

Обсъждат предложението за местен референдум за Морската градина

В осъществяване на решението на магистратите от 11 януари 2018 година ръководителят привиква съвещание на Общинския съвет, на което да се разиска предлагането за локален референдум за Морската градина. Заседанието ще се състои на 22 януари 2018 година (понеделник) от 10:00 ч. в зала " Пленарна ".

Като водеща комисия ръководителят дефинира ПК "Архитектура, строителство, устройство, организация и развиване на територията на общината и обитаемоте места ". Същевременно задължава всички непрекъснати комисии и ВрК " Правна комисия " да му дават мнение по предлагането за осъществяване на локален референдум не по-късно от 17:00 ч. на 18.01.2018 година

В тази връзка, по решение на ръководителите на непрекъснатите комисии и ВрК " Правна комисия ", са свикани две съвещания, на които ще бъде прегледан въпросът с референдума. Едното съвещание е на ВрК " Правна комисия ", планувано за 17 януари 2018 година (сряда) от 10:00 ч. в Стаята на общинския консултант в Община Варна. Членовете на комисията ще обсъдят предлагането за референдум по отношение на неговата правомерност.

Другото съвещание ще бъде взаимно на всички непрекъснати комисии, на което следва да се одобряват мнение и план за решение. То ще се организира на 18 януари 2018 година (четвъртък) от 13:00 часа в Юнашкия салон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР