В изпълнение на Решение № 62/09.04.2020 г. на Общинския съвет,

...
В изпълнение на Решение № 62/09.04.2020 г. на Общинския съвет,
Коментари Харесай

Официално: Новият управител на МБАЛ-Мездра д-р Соня Съботинова встъпи в длъжност /снимки/

В осъществяване на Решение № 62/09.04.2020 година на Общинския съвет, кметът на община Мездра Иван Аспарухов, в качеството му на акредитиран представител на едноличния притежател на капитала на „ МБАЛ - Мездра “ ЕООД, и доктор Соня Съботинова, в качеството й на шеф на лечебното заведение, подписаха контракт за възлагане ръководството на сдружението за период от 3 години.
Веднага след подписването на контракта доктор Съботинова беше показана публично като шеф на МБАЛ - Мездра пред Медицинския съвет на лечебното заведение.
Досегашният вр. и. д. шеф на сдружението доктор Петьо Вълчев съобщи, че съгласно него изборът на доктор Съботинова за шеф ще има удобен резултат, в близко и по-далечно бъдеще, върху положението и активността на мездренската болница. Той благодари на членовете на Медицинския съвет за взаимната работа през последните 5 месеца и им пожела, на първо място, здраве, съгласие и да работят в групов дух.
Кметът Иван Аспарухов благодари на доктор Вълчев за това, че в подобен сложен миг се е съгласил да поеме ръководството на болничното заведение и че е извършил сполучливо двете съществени задания, които му е сложил: първо - да усъвършенства финансовите индикатори на сдружението и да спре напускането на фрагменти, и второ, което е още по-важно - да подписа новия рамков контракт със Здравната каса.
Аспарухов пожела триумф на доктор Съботинова и дълги години да влиза и излиза от болничното заведение с високо вдигната глава, че си е свършила работата. „ Уверявам ви, че в лицето на Община Мездра и на Общинския съвет ще имате едни извънредно виновни сътрудници. Всяко ваше градивно предложение ще получава подпомагане от наша страна. “
Кметът помоли членовете на Медицинския съвет да работят дружно, в екип, тъй че лечебното заведение да бъде оздравено и да предлага качествени здравни услуги на хората от общините Мездра и Роман.
„ Оттук-нататък всичко е във вашите ръце! “, сподели в умозаключение Аспарухов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР