В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на община Пловдив за

...
В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на община Пловдив за
Коментари Харесай

Лепнаха предупредителни стикери на 10 коли на територията на Трето районно

В осъществяване на наредбите на Наредбата на община Пловдив за реда и изискванията за понижаване на замърсяването с боклуци от излезли от приложимост МПС, чиновници на регион "Северен " със съдействието на III районно управление (на МВР) Пловдив, Оперативна програма "Паркиране и репатриране " и "Българска рециклираща компания " АД организираха следващата акция по облепяне на излезли от приложимост МПС.
В резултат са формирани 10 констативни протокола за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите публични паркинги, зелените площи и други. Облепените коли с сигнален стикер са на следните адреси:

- бул. "България " № 2/4

- бул. "България " № 20

- бул. "България " № 74

- бул. "България " № 168

- бул. "България " № 172 

След облепяне на МПС-тата притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

С тази декемврийска акция администрацията на регион "Северен " завършва поредицата от акции по облепване на ИУМПС извършени за 2017 година От началото на годината на територията на регион "Северен " с сигнален стикер са облепени общо 113 излезли от приложимост МПС, репатрирани са общо 19 автомобила. В края на месец януари 2018г. ще се организира акция за репатриране на облепените коли, чиито притежатели не са изпълнили предписанието за премахването им от общински терени или не са ги въвели в придвижване. Кметът Ралев приканва жителите да алармират за излезли от приложимост МПС-та на тел: 032 / 901 165.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР