В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на Община Пловдив за

...
В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на Община Пловдив за
Коментари Харесай

Облепиха със стикери коли на територията на Трето районно

В осъществяване на наредбите на Наредбата на Община Пловдив за реда и изискванията за понижаване на замърсяването с боклуци от излезли от приложимост МПС, през миналата седмица се организира следващата акция на територията на регион "Северен ".
Общински чиновници със съдействието на III районно управление (на МВР) "Полиция " - Пловдив, Оперативна програма "Паркиране и репатриране " и "Българска рециклираща компания " АД направиха обход за определяне на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС).

В резултат са формирани 26 констативни протокола за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите публични паркинги, зелените площи и други.

Облепените коли с сигнален стикер са на следните адреси:

- ул. "Луда Яна " № 6

- ул. " Бистрица " № 11

- ул. "Брезовско шосе " № 4А

- ул. "Борба " № 5

- ул. " Милеви скали " № 2,13

- бул. " Дунав " № 1,4,6,114

- ул. " Арабаконак " № 7

- ул. " Синчец " № 4

- бул. "Васил Априлов " № 152,111,121

- ул. "Борис Дякович " № 2,4

- ул. "Гонда вода " № 26

- ул. "Драгота "

- ул. "Гюро Михайлов " № 1

След облепяне на МПС-тата притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР