В изненадващ ход от тази седмица, Amazon разкриха дата на

...
В изненадващ ход от тази седмица, Amazon разкриха дата на
Коментари Харесай

New World излиза през август

В неочакван ход от тази седмица, Amazon разкриха дата на излизане на тяхната MMO игра New World. Заедно с това, беше оповестен нов филмов откъс, както и геймплей видео, представящ това, което мнозина мислеха, че изобщо няма да се появи.

New World ще е първата игра, която ще разгласява Amazon Game Studios. Играта ви към Южна Америка от XVII век и ви увлича в едно онлайн MMORPG премеждие, което ще смесва действителни обстоятелства с небивалица и фикция. Играта ще предложи голям открит свят и задоволително наличие. Ще може да се присъединявате към другите фракции, да сключвате секрети съюзи и съзаклятия, да се обединявате в така наречен „компании“ с други играчи, да влезете в ролята на губернатори на териториите от Новия свят, да властвате над другите, да им възлагате задачи, да налагате налози на подчиненото население и още доста други неща. Дали ще играете соло или с другари, вие ще получите достъпа до богата крафтинг система, голям брой оръжия, характерна стопанска система, разнообразни измежду и провокации – оживени поселища, рискови джунгли, причудливи същества, зверове, разнообразни по тип врагове и голям брой обществени детайли. Играта трябваше да се появи тази година, само че беше забавена. Новата дата на излизане на New World е 31.08.2021.

Освен новия филмов откъс към играта, по-долу може да видите също по този начин и един час от геймплея на New World, с което да се запознаете с главните достолепия на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР