В изненадващ анонс от вчера, Ubisoft анонсира The Division 2,

...
В изненадващ анонс от вчера, Ubisoft анонсира The Division 2,
Коментари Харесай

Ubisoft анонсира The Division 2

В неочакван анонс от през вчерашния ден, Ubisoft анонсира The Division 2, продължение на онлайн шутъра на студиото с претекстове от света на Том Кланси.

Компанията не разкрива изключително доста за играта, само че от анонса разбираме, че заглавието ще се възползва от усъвършенствана версия на Snowdrop, енджина на първата игра, както и това, че The Division ще е дело на Massive Rntertainment, Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment и клоновете на Ubisoft в Анеси, Букурещ и Шанхай. Не става и напълно ясно какво става с първата игра, като обещанието за доставянето на нови събития (което беше направено по-рано този месец) и обновления, звучи леко неразбираемо. Студиото ще вкара нов вид достижение за завоюване – Shields – което ще е мост сред шървата и втората игра – завоювайки го, получавате специфични бонуси незабавно откакто се включите в света на The Division 2.

„Никога не сме спирали да подобряваме The Division и последното обновяване към играта (1.8) е удостоверение за това, с помощта на противоположната връзка и поддръжка, която ни оказвате. Всички тези нови характерности и прекарвания направиха нашия екип по-добър. Ние реагираме по-бързо и по-добре в предприемането на дейности, които се основават на вашата реакция. А в този момент, повече от всеки път преди, ние притежаваме ясна визия кое е значимото и какво прави The Division особено преживяване за толкоз доста хора. Следвайки обещаното при отбелязването на втората ни годишнина, ние ще продължим да поддържаме това прекарване с нови обновления, които ще ви донесат нови световни събития, допълнения за Xbox One X и още много“, пишат от Ubi в анонса си към The Division.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР