В изминалия 24 кръг в елитните групи станахме свидетели на

...
В изминалия 24 кръг в елитните групи станахме свидетели на
Коментари Харесай

Топ 5 Голове при юношите

В миналия 24 кръг в елитните групи станахме очевидци на доста красиви попадения. Ето и кои голове попаднаха в нашата топ 5 ранглиста.

На 5-то място се класира попадението на Мартин Величков от ФК Пловдив 2015, като той означи четвъртото попадение за своя тим при успеха с 4:1 против Локомотив (София) в елитната група до 15 години.

На 4-то място остана един от двата гола на Кристиян Николов от Лудогорец, като „ орлите “ победиха Етър с 0:4 в мач от елитната група до 17 години.

Почетното 3-то място зае второто попадение на Никола Генчев от Септември, като неговият тим завоюва безапелационно мача си против Черно море с 4:0 в елитната група до 15 години.

В нашата ранглиста попадна и още едно попадение на футболист на ФК Пловдив 2015, като гола на Петър Иванов зае второто място.

Наградата за номер 1 гол на кръга, получи попадение на Кристиян Балов от Славия, като с него футболиста донесе равенството на своя отбор против Ботев (Пловдив) в елитната група до 17 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР