В изминалите дни се проведоха диспути по две от националните

...
В изминалите дни се проведоха диспути по две от националните
Коментари Харесай

Възраждане пита: ПП-ДБ и ГЕРБ ще работят ли заедно в София или няма да работят

В миналите дни се организираха дебати по две от националните малките екрани. В два от тях взе участие Деян Николов - претендент на " Възраждане " за кмет на София и лидер на листата на политическата организация за Столичен общински съвет.

В двата диспута Деян Николов зададе еднакъв въпрос към Васил Терзиев - претендент за кмет на ПП-ДБ - Спаси София, и към Борис Бонев - лидер на листата за Столичен общински съвет на ПП-ДБ и Спаси София.

Въпросът беше: Ще работите ли с ГЕРБ в общинския съвет?

Този на пръв взор обикновен въпрос получи спорен отговор от представителите на ПП-ДБ - Спаси София, което, можем да кажем, значи, че те са на път още веднъж да излъжат гласоподавателите си и да внедрят сглобката и в локалното ръководство на града.

Ето по какъв начин дадоха отговор Васил Терзиев и Борис Бонев и по какъв начин единият не отхвърли, а другият изрично отхвърли. Отрече този, който към този момент интензивно е работил с ГЕРБ в Съвет за ръководство на профилирания общински приватизационен фонд, от който е получавал 4000 лева месечна заплата - Борис Бонев. Васил Терзиев обаче избра уклончивия отговор пред безапелационното отказване.

На 29 октомври софиянци избират сред това сглобката да се придвижи в локалната власт или чисто, транспарантно и поредно ръководство на Столицата от " Възраждане ".

Изборът е сред останалите посочени за любимци - претендентът на ГЕРБ, които управляваха София последните години, станали емблема на нечистотия и корупция; претендентът на ПП-ДБ, който, както стана ясно, има дълбока връзка с Държавна сигурност и не отхвърля, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след локалния избор и претендентът на Българска социалистическа партия, който е работил с " Отворено общество ", обществено е изразявал поддръжка за Истанбулската спогодба и поддръжката си за всеобща имунизация за Ковид 19 от една страна, а от другата е Деян Николов - икономист с чисто политическо минало, част от " Възраждане " от 2017 година и едно от основните лица на политическата мощ, която единствена следва поредно политиката си.

Софиянци имат избор още два дни, а след това или ще ръководят София дружно с Деян Николов, или сглобката ще ги ръководи.

" Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР