В изминалата седмица г-жа Диана Димитрова, директор на училището в

...
В изминалата седмица г-жа Диана Димитрова, директор на училището в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Добрите примери съществуват и трябва да се споделят

В миналата седмица госпожа Диана Димитрова, шеф на учебното заведение в село Търън, изиска учениците от учебното заведение да получат учебникът по " Родинознания " (1-4 клас), който е написан от доктор Костадин Костадинов.

Д-р Костадинов посети персонално учебното заведение, с цел да подари учебниците, които ще бъдат подарени на децата в първия образователен ден.

" Стана ми забавно за какво в това родопско село демонстрират интерес към учебника ми предложих персонално да занеса нужните им бройки, по този начин или другояче имах пътешестване в региона. Когато влязох в учебния двор, незабавно усетих какво ме е развълнувало. Това е учебно заведение за образец! В класните стаи прави усещане актуалният способи на образуване на образователния развой. В допълнение към това учебният двор е с прелестни настилки и уреди. Когато човек влезе в постройката на учебното заведение, може да почувства, че тук нещата се вършат с доста обич и предпочитание, поради децата. Останах доста прелестно сюрпризиран от всичко, което видях, и си потеглих мощно окуражен, че положителните образци съществуват все пак. Има ги! Добрите образци би трябвало обаче да се споделят! Вярвам, че има доста други шефове като госпожа Димитрова, които не чакат някой да ги избави на село, а сами основават събитията за своето по-добро бъдеще и преуспяването на децата си. ", сподели доктор Костадинов за визитата си в учебното заведение в село Търън.

Село Търън се намира на към 10 км. от град Смолян, а в него живеят към 1 000 души, чисто българско население. През 2017 година директорката на учебното заведение в селото, госпожа Диана Димитрова, е получила премията " Св. Иван Рилски " за високи резултати в професионалната си активност и принос към образованието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР