В Измаил обстановката е спокойна, чуват се взривове, но тези

...
В Измаил обстановката е спокойна, чуват се взривове, но тези
Коментари Харесай

От специалните пратеници на bTV в Украйна: В Измаил няма сериозни бомбардировки


В Измаил ситуацията е спокойна, чуват се гърмежи, само че тези гърмежи се от обучение на локални военни, а тук към този момент не е имало съществени бомбардировки.

Само няколко ракети са паднали през последните дни. Очакваният десант от съветски кораби може би се отсрочва с няколко дни, тъй като съгласно прогнозите на локалните военни има гсилно морско неспокойствие.

Така че те успокояват локалните поданици, че най-малко още няколко дни това няма да се случи.

Украински снаряд рано сутринта раздруса жилищен блок в Донецк.

По данни на съветското военно министерство благодарение на съветската войска сепаратистите към този момент управляват близо 90% от територията на административната Донецка област. В Мариупол, където беше бомбардиран театърът, се водят улични боеве в самия център на града.

Далеч на запад няколко ракети поразиха авиоремонтен цех до летището в Лвов, потърпевши няма. В Киев над хиляда души бяха евакуирани през нощта. Атаките в жилищни региони не престават.

Украинската телевизия демонстрира трогателни фрагменти по какъв начин боец извършва химна на цигулка.

А в Москва руснаците честваха 8-ата годишнина от анексирането на полуостров Крим с величествен митинг-концерт на стадиона в Лужники. Предаваното онлайн по държавните теливизии събитие внезапно прекъсна по средата на речта на Путин, без управляващите да дадат пояснение за обстановката.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР