В изложбената зала на Регионален телевизионен център -Варна беше даден

...
В изложбената зала на Регионален телевизионен център -Варна беше даден
Коментари Харесай

Откриха Младежка академия Варна

В изложбената зала на Регионален ефирен център -Варна беше даден старт на " Младежка академия-Варна “.

В академията ще се образоват 20 младежи в направа и монтаж на видеа и късометражни филми. Участниците  представиха себе си и своята мотивация за присъединяване в профилираното образование, което се организира със съдействието на Регионален ефирен център-Варна към Българска национална телевизия.

В техническите зали на малкия екран, младежите в границите на няколко месеца ще се научат да основават сюжет, да снимат с професионална видео-техника, да инсталират и озвучават разнообразни видео артикули.

Участниците в Младежката академия са гимназисти от съвсем всички варненски междинни учебни заведения и са на възраст от 14 до 18 години. Обединява ги интереса към новите познания, публицистиката, кинематографията и желанието им да бъдат потребни на връстниците си по отношение на рисковете от принуждение в всекидневието.

Понастоящем липсват стратегии за първична предварителна защита, залегнали в образованието.

Ето за какво младежите ще основат в края на образованието си 10 късометражни кино лентата по действителни истории на техни връстници, които ще трансформират гледната точка към половите похищения над девойки измежду самите младежи.

Инициативата е част от  Проект " Не значи НЕ! “, който се извършва с финансова поддръжка на Фонд Активни жители България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство от Сдружение " Дебют “ в партньорство със Сдружение " Моят град “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР