В изкуството, често някой се мисли за нещо повече от

...
В изкуството често някой се мисли за нещо повече

снимка: Twitter

Коментари Харесай

Владо Карамазов: В изкуството, често някой се мисли за нещо повече от другите

„ В изкуството, постоянно някой се мисли за освен това от другите.Току що гледах изявлението на композиторът Митко Щерев. Силно усещане ми направи какво сподели за повода за неприятните взаимоотношения сред него и Лили Иванова. И констатацията на водещата, че от тези влошени взаимоотношения страда публиката. Наистина е по този начин. “ Това написа във фейсбук артистът Владо Карамазов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Току що гледах изявлението на композиторът Митко Щерев. Силно усещане ми направи какво сподели за повода за неприятните взаимоотношения сред него и Лили Иванова. И констатацията на водещата, че от тези влошени взаимоотношения страда публиката. Наистина е по този начин. Но в изкуството, постоянно някой се мисли за освен това от другите.

Самият аз непрекъснато съм в сходни обстановки от които замлъквам. И когато се получи мощен конфликт като техния, което апропо е рядко, то е тъй като някой пази личноста си и работата си. Доста постоянно чувствам и освен чувствам, че режисьори, продуценти, шефове в моята сфера се усещат освен това от артиста.

Както Митко Щерев го сподели, нещо като царе. Не зачитат авторски права, труд и форма на съавторство. Актьора е нещо което се употребява за частта от продукцията в която не може да сложат продуцент, режисьор или шеф и по-късно някак в случай че може да изчезне. Но мисля, че в моята сфера артиста е нещо по значимо от това.

И когато усетя, че моите права са наранени, аз отвръщам. Особено когато се нарушават обикновени неща, които са установени(точно както авторските права на композиторите). В тези случаи не става дума за парите, а за това, че някой се мисли за цар, който може да прави каквото си изиска с по-нисшите от него. От тази реакция евентуално страдат феновете, само че въпреки всичко аз, като човек имам достолепие и желая да го отбрана.

Малко хора го вършат от боязън, че продуценти, режисьори и шефове повече няма да го викнат за нищо. За мен това е маловажна причина, а и аз с такива хора не бих имал нищо общо в бъдеще. И това естествено не се отнася за всички в сектора, има страхотни продуценти, режисьори и шефове, които са съвременни и възпитани хора и най-важното умеят да зачитат всички по веригата, тъй като това е верига. И в случай че някой детайл липсва или е по-маловажен веригата не е здрава и мощна.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР