В изключително приятна атмосфера и на живо в студио 1

...
В изключително приятна атмосфера и на живо в студио 1
Коментари Харесай

Връчиха отличието „Почетен гражданин на Пловдив“ на Тома Спространов

В извънредно приятна атмосфера и онлайн в студио 1 на радио Пловдив ръководителят на общински съвет Пловдив Савина Петкова връчи оценката „Почетен жител на град Пловдив“, с което бе почетен Тома Спространов с решение № 176, взето на сесията на Общински съвет Пловдив на 8 юни тази година.

В препълненото студио пристигнаха доста другари и сътрудници на Тома Спространов, а младите певици Андреана Бакалова и Едит Унджиян омагьосаха гостите с гласовете си под съпровода на Биг Бенд Пловдив. „ За Тома Спространов мога да приказвам с часове, както той може да приказва с часове за следващия албум на някоя рок група. Ще кажа единствено, че когато се каже Тома Спространов разбираме Пловдив, а когато кажем Пловдив едно от нещата, за които се сеща човек, е точно Тома Спространов. Той е човек донесъл на Пловдив голяма известност ”, съобщи шефът на Радио Пловдив Чавдар Каришев.

Той показа и забавен факт за предаването „ Любопитно петолиние “, което се оказва единственото предаване в цяла Европа, даже и в света, водено от един човек от началото му и неговото име е Тома Спространов. Тази година предаването означи своя половинвековен празник.

Председателят на общински съвет Савина Петкова заяви, че решението за удостояването на Тома Спространов с оценката „ Почетен жител на град Пловдив “ е било признато с цялостно единогласие на сесията на 8 юни.

Тя прочете почетната грамота, а по-късно връчи почетния знак с публична лента със цветовете на знамето на град Пловдив. Видимо разчувствуван Тома Спространов благодари за уважението пред препълненото студио 1 на радиото. Ако в този момент не знаете за какво съм награден, то е по тази причина, че умея да разсейвам хората, пошегува се почетният жител в края на своето слово, което провокира усмивките на пристигналите.
 oznor  cof  cof  cof
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР