В изказването на президента Радев звучеше единствено желание да се

...
В изказването на президента Радев звучеше единствено желание да се
Коментари Харесай

Борисов извънредно предложи и ... президентска република под контрол!

" В изявлението на президента Радев звучеше само предпочитание да се одобри бюджет, с цел да може след това служебното държавно управление да си харчи. Президентът Радев, когато има една такава тежка политическа борба сред партиите, може да се прояви като обединител, само че в този момент той желае тези министри, да им гласуваме пари, да продължат месеци наред да харчат ", счита водачът на ГЕРБ.

 

Парламентарната процедура е първата политическа мощ да има ръководител на Народно събрание, уточни още той. " Всеки който желае нещо друго - може би е нова мода, нещо нетрадиционно и по тази причина през днешния ден имаме целия ден да го обсъждаме ".

По думите му обаче ротационният принцип не е сполучлив за нас.

 

" Аз бих обърнал внимание на речите. Да, земеделието е значимо, само че всички споделят, че би трябвало да има държавно управление. Всчики партии споделиха " единствено бюджет при постоянно държавно управление ", тъй като се опасяват не от Борисов, а от МВФ. Той освен плаши, а през вчерашния ден сподели, че Брутният вътрешен продукт на България е сред 0 и 1%. Това значи обедняване, недостиг, това значи, че не можеш да направиш недостиг 3%, като вдигнеш прогнозата на хартия на 5 или 6% ".

 

ГЕРБ-СДС няма боязън от " Възраждане " - имаме ясно дефинирани разлики, само че и ясно дефинирани направления, в които можем да работим дружно, сподели още Борисов.

 

" Аз предлагам, като не можем да се разберем политическите партии, тези министри остават в кошарата, вършим ротационни правила за ръководители, комисии, каквото желаят и президентът Радев ги оставя и отива да си президентства. Тези, които в този момент са внесли бюджета, ние ще ги задържим като парламент да работят. Всички партии през днешния ден гласуваме шестия мандат да го занесат в президентството тези министри. Ние като го гласуваме, имаме държавно управление и си продължаваме по законите ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР