В изказване в рамките на обсъждането на искането за оставка

...
В изказване в рамките на обсъждането на искането за оставка
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нима оставката на г-н Минчев е по-важна от цените на тока, от нивата на пенсиите…

В изявление в границите на разискването на настояването за оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев министър председателят Кирил Петков взе думата, с цел да го отбрани.

" Нима оставката на господин Минчев е по-важна от цените на тока, от равнищата на пенсиите… Вие казахте всичко това не е значимо, значима е оставката на господин Минчев. Той е един отличен експерт и аз съм чувал това и от устата на хора от ГЕРБ, господин Ангелов, и от Движение за права и свободи, и от Има Такъв Народ, и от " Възраждане ". И все пак слагате това като приоритет номер едно…Може би има друга причина, може би се страхувате, че господин Минчев ще води това Народно събрание към приемане на закони като закона за КПКОНПИ, може би ви е боязън, че господин Рашков ще бъде определен за началник на КПКОНПИ, може би ви е боязън, че ще има арбитър, който ще ревизира активността на основния прокурор… ", попита реторично Петков.

Петков бе безапелационен, че даже да се одобри оставката на Никола Минчев, " Продължаваме промяната " няма да се тормози и няма да влиза в сделки с ГЕРБ.

" Няма да понижим и броя на сигналите, които изпращаме до европрокуратурата ", обърна се Петков към депутатите от Движение за права и свободи, като предизвести, че ще Политическа партия ще продължат да повтарят, че " господин Пеевски е един от корумпираните хора, оповестени от американското държавно управление ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР