В изгорял камион е открито тяло на мъж от ферибота,

...
В изгорял камион е открито тяло на мъж от ферибота,
Коментари Харесай

10 души от изгорелия ферибот са неизвестност, 7 от тях са българи |

В изгорен камион е намерено тяло на мъж от ферибота, който гори край гръцкия остров Корфу от три дни. Това е първото тяло, открито на кораба, само че 10 водачи на камиони към момента са в неопределеност.

Българите, които към момента се водят в неопределеност са 7 души.

Пожарът избухна на кораба Euroferry Olympia под италиански байрак късно в четвъртък, до момента в който плаваше от Игуменица в Гърция до Бриндизи в Италия с близо 300 души на борда. Общо на борда на ферибота са пътували 127 български жители.

В неделя външният ни министър Теодора Генчовска изрази вяра, че на ферибота има един непокътнат от огъня етаж и там има възможност да бъдат открити хора.

По-рано през днешния ден пожарникарите избавиха жив белоруски жител.

Издирването в Йонийско море продължава

Министерство на външните работи към този момент е в контакт с околните и фамилиите на изчезналите, заяви Генчовска и добави, че през днешния ден се чака още една група сънародници да се прибере в родината.

25 българи са отпътували за Италия. Интубираният българин, който бе признат в болница, към този момент е в устойчиво положение.

Гръцките управляващи не удостоверяват информация за качени на хеликоптер двама наши съграждани, сподели още Генчовска. /БГНЕС
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР