В издирването на 12-годишния Александър от Перник се е включил

...
В издирването на 12-годишния Александър от Перник се е включил
Коментари Харесай

Хеликоптер се включи в издирването на 12-годишния Александър

В издирването на 12-годишния Александър от Перник се е присъединил и хеликоптер. Хиляди търсят детото, което изчезна вчера, само че към този момент резултат няма. 
Прочетете още
В случай, че в светлата част на деня то не бъде намерено, издирването ще продължи и през нощта, увери кметът на Перник Станислав Владимиров. За страдание температурите са ниски и всеки час е значим, добави той. 

В издирването вземат участие стотици чиновници на Министерство на вътрешните работи, на Столичния инспекторат, пожарникари, гранична полиция, доброволци, употребява се профилирана техника, термокамери, обзет е голям периметър, само че Сашко, който е с аутизъм към момента не е открит. 

Момчето за последно е забелязано в региона на Профилакториума в Перник. Облечено е със сив суичър и е носило със себе си розова плюшена играчка. 

Местните управляващи приканват всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията в града. 

Образувано е досъдебно произвеждане - инспекция за похищение на детето, заяви новоизбраният за втори мандат шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов по Българска национална телевизия.

" Към момента не знаем дали то фактически е отвлечено или просто е изчезнало. Ние трябваше да реагираме и да образуваме наказателно произвеждане и най-близкият текст, единственото вероятен, е да образуваме произвеждане за похищение. Това са наредбите на Наказателен кодекс, който за жалост не е обновен от доста от дълго време, сподели още Сарафов. Той посочи, че майката на детето не живее с него, то е оставено на грижите на татко си, който пък има двигателни усложнения. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР