В изборното студио на Euronews Bulgaria актьорът Иван Матев –

...
В изборното студио на Euronews Bulgaria актьорът Иван Матев –
Коментари Харесай

Какъв кмет търсим? Актьор и инфлуенсър споделят своите изисквания

В изборното студио на Euronews Bulgaria артистът Иван Матев – Супер Любо, и инфлуенсърът Радослав Кузманов – „ индивидът с халата “, описаха какво търсят в своя претендент за кмет. А също и други „ изборни “ усещания. Иван Матев, артист:

Гласувах, само че това са първите избори, на които нямах предпочитание да гласоподавам. В един миг усещаш по какъв начин твоя избор съвсем няма значение.

Не можеш да останеш въздържан на едни избори, само че ние видяхме какво се случи тази седмица – един приветлив човек излезе и сподели, че не би трябвало да има машини. В идващия миг нямаше машини. А всички знаем какво се прави, когато няма машини.

Интересното е, че бях доста усложнен от бюлетините. Трудно се ориентирах. Като че ли привикнах с машините за няколко вота.

След тази „ измама “ с машините, аз трансформирах вота си – от избор „ по съвест “ ми се наложи да гласоподавам стратегически.

Искам моят претендент за кмет да не краде. Да не е нечия пионка. Да мисли за своя град. Да е мечтател.

Радослав Кузманов, инфлуенсър:

Гласувах, на следващия ден като излязат резултатите, ще забележим дали е станало „ на моето “.

Това, което аз персонално диря в претендент за кмет, е личностен триумф, за който аз знам. Да е съумял в персонален проект, да е съумял в неговия си живот, а не да употребява кметската платформа, с цел да го направи след това. Не да стане кмет, с цел да успее в живота, а да е съумял в живота и да стане кмет.

Може и да е извънредно противен, това няма никакво значение.
Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР