В Изборния кодекс ясно е разписано как ще се избира

...
В Изборния кодекс ясно е разписано как ще се избира
Коментари Харесай

Покачване на напрежението пред президентството: Протестиращи посрещнаха Хаджигенов

В Изборния кодекс ясно е написано по какъв начин ще се избира ръководителят на ЦИК. Ако не се реализира консенсус, ще се тегли чоп. Ние никога няма да подкрепим ръководител на ЦИК от страна на ГЕРБ. 

Това съобщи на влизане в постройката на президентството депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов. След малко там стартират съвещания на президента с парламентарно показаните партии и обединения по отношение на препоръчаните от тях номинации за състава на Централната изборна комисия. 

Представителите на ГЕРБ, " ИТН ", Движение за права и свободи и " Демократична България " не се стопираха пред медиите и влязоха за консултациите без да разясняват. 

Пред президентството се стигна се и до повишаване на напрежението, когато дойде представителят на " Изправи се! Мутри вън " юрист Николай Хаджигенов. Той бе посрещнат от група митинг иращи, които започнаха да скандират " изменник, мутро " и " съобщи митинг а, с цел да станеш началник на комисия ". Хаджигенов се опита да приказва с митинг иращите, само че те изрично отхвърлиха. " Знаете, че лятото по време на митинг ите бях забранил да се пие. Е, през днешния ден не е по този начин и не знам тези хора от през днешния ден ли пият, от през вчерашния ден ли ", съобщи пред публицистите депутатът от ИСМВ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР