В изборния ден, 2 октомври, екипът на bTV Новините ще

...
В изборния ден, 2 октомври, екипът на bTV Новините ще
Коментари Харесай

bTV с мащабна продукция в изборния ден


В изборния ден, 2 октомври, екипът на bTV Новините ще предложи над 18 часа качествена журналистика, вести, директни включвания от страната и чужбина, виртуална действителност и първи резултати. От пет разнообразни специфични студийни сета екипът от над 250 експерти на bTV Media Group ще предава за своите фенове, слушатели и онлайн консуматори. Над 100 специалисти и известни лица ще разясняват със седем водещи на bTV най-важното в деня и най-любопитното около изборния развой, а всички кореспонденти, репортери и новинари ще наблюдават главните тематики от деня.

Маратонът по bTV „ Новите избори 2022: какво следва? “ стартира тъкмо в 7 ч. сутринта с 5-часово предаване с водещи Мария Цънцарова и Виктория Петрова . Te ще ви покажат хода на изборния ден в цялата страна, в Европа и Далечна Азия. Чрез аугментирана действителност Виктория Петрова ще демонстрира данните за изборната интензивност и напомня забавни и любопитни данни за изборния развой и интензивността през последните години. Водещите ще посрещнат в студиото престижи от политиката, стопанската система, публичния живот, анализатори, публицисти, както и познати лица от екрана с ярка социална позиция. Заедно ще проследим онлайн и по какъв начин гласоподават политическите водачи.



На всеки кръговиден час от 7 до 12 ч . новините ще показва Мария Ванкова. Кореспонденти от страната и чужбина ще дават информация за гласуването в изборните секции и мобилните ковид-урни за карантинираните, както и за нарушавания.

Точно в 12 ч. ще стартира обедната емисия на bTV Новините с водещи Виктория Готева и Ивайло Везенков. В 60 минути ще проследим всичко най-важно до този час.

Преки включвания, репортажи, следствия и плурализъм на отзиви ще предложи специфичното новинарско студио от 14 до 16 часа с водещи публицистите Веселина Петракиева и Росен Цветков . Tехни събеседници ще бъдат известни лица от света на изкуството и експерти, с които ще разясняват електоралните настройки и упования.



Топ специалисти, политолози, социолози, историци, политици и анализатори ще посрещнат кулминационната точка на изборния ден в три специфични студиа от 16 ч . до централната емисия вести в 19ч. и от 20ч. до след среднощ.

Водещите Антон Хекимян, Светослав Иванов и Златимир Йочев ще посрещат извънредни посетители в студиото на bTV. Социолози, политолози, политици и представители на синдикатите, някогашни участници във властта, публицисти, експерти по връзки – всички те ще проследят и разясняват с водещите значимостта на този избор.



С помощта на най-съвременните технологии, феновете ще могат да видят „ оживели “ разнообразни разновидности на нов кабинет, евентуални обединения благодарение на Лиляна Боянова и Иван Георгиев , поднесени по 3D метод в 360-градусовото студио на bTV. Екипът на bTV е подготвил и няколко проучвания за настройките на хората, какви тематики ги вълнуват, от какво се опасяват и на какво се надяват като общество.



Зрителите ще проследят първите реакции на изборните резултати непосредствено от първия ред с Мария Цънцарова на специфичната изборна сцена на bTV – неповторимо дискусионно пространство, в което основните герои на деня ще влязат в пряк спор пред аудитория онлайн, чиято дума ще се чуе с помощта на репортера Румен Скрински. По атрактивен метод водещата ще показа на феновете мненията и позициите на икономисти, публицисти, синдикалисти, анализатори, водачи на мнение, а след 20 ч. на арената сили ще премерят най-важните претенденти за властта и техните последователи. Освен в пряк конфликт между тях, спечелили и победени ще дават отговор на въпросите на публиката в действително време.

За пръв път bTV ще покаже по какъв начин изборните резултати оживяват непосредствено в сърцето на парламентаризма в България – Виктория Петрова ще ги показва от особено студио в Народното събрание. Зрителите ще посрещнат първите данни от екзит пола на „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет Линкс “ в основни райони на страната.

Освен в ефир и на всички bTV платформи, където феновете могат да наблюдават най-актуалната конюнктура, разбори и мнения, екипът на bTV Новините ще повдигне завесата онлайн. На уеб страницата btvnovinite.bg феновете ще имат опция да видят събитията от деня от друг ъгъл. „ Новите избори – зад кадър “ ще наблюдава всичко, което се случва в горещия политически ден в „ кухнята “ на събитията – нюзрумът и специфичните студиа на bTV Новините с извънредно онлайн наличие и специфични блиц изявленията с водещи политически фигури и анализатори.

Всичко за акцията „ Новините избори 2022: Какво следва? “ може да следите в специфичната секция на уеб страницата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР