В Италия ще бъдат изградени 1500 временни павилиони за ваксинация.Пунктовете

...
В Италия ще бъдат изградени 1500 временни павилиони за ваксинация.Пунктовете
Коментари Харесай

Италия ще изгради 1500 павилиона за ваксинация по проект на известен архитект

В Италия ще бъдат построени 1500 краткотрайни павилиони за имунизация.

Пунктовете ще бъдат построени от дървен материал и декорирани с графично лого на цвете, предопределено да символизира регенерацията.

Павилионите ще бъдат конфигурирани в Италия от януари, когато страната ще стартира да ваксинира популацията си с ваксина против COVID-19.

Снимка: Stefano Boeri Architetti

Дизайнът на мобилните пунктове беше показан от италианския проектант Стефано Боери, който дружно с екип от консултанти е създал логото и образната еднаквост на акцията за разпространяването на имунизациите в страната.

Общо 1500 краткотрайни павилиона с кръгла форма ще бъдат построени на италианските площади и градски центрове, потвърдиха от студиото на Боери пред.

Снимка: Stefano Boeri Architetti

Павилионите ще имат интериор и структура от дърво, както и текстилно покритие от външната страна, декорирано със признака на цветето иглика.

Стефано Боери разяснява, че архитектурният план е основан с концепцията да " бъде знак на спокойствието и регенерацията ".

" Ваксинирането ще бъде акт на гражданска отговорност, обич към другите и преоткриване на живота. Ако този вирус ни е затворил в лечебните заведения и домовете, имунизацията ще ни върне назад в контакт с живота и природата, която ни заобикаля ", добавя архитектът.

Снимка: Stefano Boeri Architetti

Стефано Боери е работил гратис по плана за краткотрайните павилиони за имунизация, оповестяват от студиото му Stefano Boeri Architetti.

Боери е един от най-известните архитекти в Италия, прочут със своята постройка " ", или " Вертикалната гора ", чиято фасада изобилства от живи дървета и обилна зеленина.

Повече от 65 000 смъртни случая, породени от новия ковид, са регистрирани в Италия, сочат данните на университета " Джон Хопкинс ". Страната е с най-вече смъртни случаи от COVID-19 в цяла Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР