В Италия с мащабна операция полицията разби престъпна организация, занимаваща

...
В Италия с мащабна операция полицията разби престъпна организация, занимаваща
Коментари Харесай

Разбиха мащабна организация за аудиовизуално пиратство в Италия

В Италия с огромна интервенция полицията разруши незаконна организация, занимаваща се с аудиовизуално пиратство. Освен на италианска земя, тя е имала канали и отвън страната.

Операцията хвърли светлина върху 70% от незаконния народен стрийминг, което се равнява на над 900 000 консуматори с месечни облаги за незаконната организация от над 10 милиона евро. По следствието 70 души са с повдигнати обвинявания за присъединяване в организация с незаконни цели, пране на пари, аудиовизуално пиратство, машинация и други

На територията на Италия системата е била обвързвана с 22 огромни града от Катания до Неапол, както и Рим, Болоня и други, а отвън страната - с Англия, Германия и Тунис. Потърпевши са огромните телевизионни платформи в Италия като Sky, Dazn, Amazon Prime, Netflix и " Медиасет ".

Смята се, че евентуалните вреди от пиратството на филми и телевизионни серии за 2021 година са за 673 милиона евро, а от спортни събития - 267 милиона евро.

На конференция в Катания шефът на пощенска полиция Ивано Габриели разясни, че " един незаконен пазар зарежда други незаконни пазари, а противозаконният абонамент финансира дейно незаконен пазар с големи доходи ". Бе конкретизирано, че инфраструктурата на употребяваната осведомителна  технология е задгранична. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР