В Италия продължава тенденция за по-малко заразени пациенти на ден

...
В Италия продължава тенденция за по-малко заразени пациенти на ден
Коментари Харесай

В Италия продължава тенденцията за по-малко заразени на ден с COVID-19

В Италия продължава наклонност за по-малко инфектирани пациенти дневно с COVID-19.

Новината дава вяра за италианците, само че е и първи резултат от строгите ограничения в страната. Засега те остават в действие най-малко до 15 април, а връщането към естествения живот ще става поетапно.
Германия приема за лекуване пациенти с COVID-19 от Европа Военни самолети транспортираха пациенти от Италия и Франция
От през днешния ден страната отпуска 400 миилона евро. Средствата ще бъдат за храна на нуждаещите се.

Италия навлиза в своята четвърта седмица под карантина. Много от производствата са спрени, само че други не престават работа при непоколебим режим. Сред тях е продукцията на едно от най-известните сирена пармиджано. В бранша са заети 50 хиляди души – от фермите до производството на крайния артикул.
Италия записва рекордно огромен брой умряли от ковид Според специалисти пикът на епидемията следва
Заради затворените граници в Европа изключително наранено е селското стопанство. Износът на плодове и зеленчуци е понижен с една четвърт. Проблем са и сезонните работици. Всяка година в страната идват 370 хиляди поданици на други страни, коитоса заети в селското стопанство.

А жителите на Неапол проведоха обществена акция – пред домовете на социалнослаби и безработни слагат кошници с храна.
Съединени американски щати към този момент са най-засегната страна от ковид в света Сенатът одобри огромен проект за стимулиране на американската стопанска система на стойност 2 трилиона $
От началото на карантината всеки, който излиза от вкъщи си в Италия, би трябвало да носи със себе си попълнена декларация.

Тя съдържа персонални данни, прецизен адрес и телефон за контакт. Документът следва да бъде показан единствено от органите на реда, които по право имат достъп до персоналните данни на жителите.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 359 13 8 17 Света 752288 28898 36207 158697 Заразени* Нови Починали България 359 13 8 Света 752288 28898 36207
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР